وب نوشت طارق نادری

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

عَنْ أَبِی قَتَادَةَ الأَنْصَارِیِّ رضی الله عنه، أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلى الله علیه وسلم کَانَ یُصَلِّی وَهْوَ حَامِلٌ أُمَامَةَ بِنْتَ زَیْنَبَ بِنْتِ رَسُولِ اللَّهِ صلى الله علیه وسلم وَلأَبِی الْعَاصِ بْنِ رَبِیعَةَ بْنِ عَبْدِ شَمْسٍ فَإِذَا سَجَدَ وَضَعَهَا ، وَإِذَا قَامَ حَمَلَهَا. (متفق علیه - بخاری 516 و مسلم 542)
ابو قتاده انصاری نقل میکند که پیامبر –صلی الله علیه سلم- در حال نماز امامه دختر زینب دختر پیامبر –صلی الله علیه سلم- که پدرش ابو العاص بن ربیعه بن عبد شمس بود را در بغل داشت، هرگاه به سجده میرفت امامه را بر زمین میگذاشت و هرگاه بلند میشد دوباره او را بغل میگرفت.
همچنین:
  • طارق نادری

کوردی» داگرتنی سه‌رجه‌م ته‌فسیری قورئانی پیرۆز به‌ ده‌نگی هه‌ندرێن له‌ درێژه‌ی بابه‌ته‌که‌ دا

فارسی» دانلود تفسیر صوتی و کامل قران کریم با صدای "هه‌ندرێن" به زبان کوردی در ادامه مطلب

  • طارق نادری
کسی که دست به اعمال تخریبی و خرابکارانه علیه اسلام میزند، می بایست «یک قهرمان» باشد تا پیوسته در سایه ی «قهرمان بودن» کارهای خرابکارانه انجام دهد!
کمال آتاتورک، جمال عبدالناصر، احمد بن بیلا و دهها نفر دیگر از این «قهرمانان» بودند که هر کدام به شیوه ای با اسلام مبارزه کردند، میباست همگی آنها در زمان اقدام برای مبارزه با اسلام، «قهرمانانی» میبودند و گرنه بازی پشت پرده ی آنها آشکار میشد و مزدوریشان برای دشمنان اسلام، امثال صلیبیها و یهودیان، نزد امت اسلام برملا میگشت.

برگرفته از کتاب: آزادی زن / اثر: استاد محمد قطب - مترجم: خداداد مطاعی پور
  • طارق نادری
اساس دین اسلام اول قرآن و کلام خداست که برای ساختن الگوهای «مسلمان بودن» و نشر و تبلیغ دین اسلام قبل از هر چیز باید در تمام شهرها و روستاها جلسات تفسیر قرآن را دایر نمود. اساس دوم دین اسلام احادیث صحیح و فرموده‌های پیامبر خداست که برای نشان دادن تجسمی از واقعیت دین اسلام و ساختن الگوی مسلمان واقعی و نشر و تبلیغ حقایق اسلام در تمام شهرها و روستاها باید به موازات درس تفسیر قرآن جلسات درس حدیث را نیز دایر کرد و بقیة علوم دینی را در کنار درس تفسیر و درس حدیث و فقط بخاطر پیشرفت و تنها بعنوان وسیله تقویت آنها تدریس و تدرس نمود، چرا که علت پیشرفت سریع اسلام در قرون و اعصار نخستین و توسعة آن در قاره‌ها جز رعایت این نظم و ترتیب طبیعی چیز دیگری نبود. همچنانکه علت رکود و انجماد اسلام و سبب انحطاط مسلمین جز بهم زدن این نظم طبیعی و منحل کردن جلسات درس تفسیر قرآن و جلسات درس حدیث و در مقابل آن همه اهتمام به مقدمات و وسایل و سالها و سالها خواندن درس نحو و صرف و بلاغه و منطق و کلام و غیره چیز دیگری نبوده و نیست.
  • طارق نادری
چون در عصر ما برای روایت حدیث جز وِجاده1 طریق دیگری وجود ندارد، واجب است در نقل هر حدیثی شرایط الزامی این طریق بدرستی رعایت شود یکی از این شرایط این است که خودش شخصاً این حدیث را در یکی از کتابهای احادیث صحیحه معروف (مانند صحاح سته) دیده باشد یا این حدیث را در کتاب معتبری دیده باشد که صاحب این کتاب این حدیث رااز کتابهای معروف احادیث صحیحه نقل کرده باشد. دوم اینکه در حال روایت حدیث باید تصریح کند که این حدیث را در فلان کتاب حدیث صحیح یا در فلان کتاب معتبر که از کتاب صحیح فلان نقل کرده است دیده‌ام، سپس متن حدیث را بدون تغییر نقل کند.

برگرفته از کتاب: کلید حدیث شناسی / اثر: استاد عبدالله احمدیان

____________________________
1. وجادة مصدری است جعلی و مولّد از وَجَدَ که فقط محدثین آن را بکار برده‌اند و به معنی دریافت علم از اوراق و برگها بدون شنیدن و اجازه و مناوله می‌باشد. به این صورت که شخصی حدیثی را بخط شیخی می‌بیند که او آن شیخ را ملاقات کرده و خط او را بخوبی می‌شناسد یا اینکه آن شیخ را ملاقات نکرده اما از روی دلایلی مطمئن است که این خط از همان شیخ است و همچنین در کتابهای مشهور که نسبت آنها به مؤلفین آنها جای بحث نیست احادیثی را دیده است. (کلید حدیث شناسی / استاد عبدالله احمدیان)
  • طارق نادری